Víz-, gáz-, fűtés szerelés, és komplett rendszerek kiépítése

Víz-, gáz-, fűtés szerelés, és komplett rendszerek kiépítése

Meglévő rendszerek javítása, felújítása, korszerűsítése vagy teljesen új rendszerek kiépítése.

Komplett rendszerek kiépítése:

Új rendszer kiépítése esetén komplex szakmai tanácsadást biztosítunk, így Ön biztos lehet abban, hogy - otthona adottságait figyelembe véve - a legoptimálisabb megoldást tudja kiválasztani.

Az árajánlataink elkészítse előtt kiemelt fontosságú a számunkra, hogy az ügyfeleink igényeit és elvárásait minél szélesebb körűen megismerjük. A munkavégzések ideje alatt igyekszünk maximálisan a megrendelők zavarása nélkül dolgozni. Kivitelezéseink során folyamatos kapcsolatot tartunk a megbízóinkkal az esetlegesen felmerülő új vagy változó igények kielégítése érdekében. A munkálatok fázisait folyamatosan fotókkal dokumentáljuk, melyeket szerverünkön tárolunk, azokat igény esetén a megrendelő rendelkezésére bocsájtjuk. A kivitelezések végén a rendszer átadásával egy időben az üzemeltetéssel kapcsolatos tájékoztatás és leírás mellett a teljes műszaki dokumentáció átadásra kerül a megrendelő részére. A kivitelezések végén a teljes ( általunk készített ) rendszerre garanciát vállalunk, a rendszer beszabályozását, felügyeletét valamint az esetleges későbbi finombeállításait egy évig térítés mentessen elvégezzük.

Ha szeretné, hogy ügyeit ne kelljen egyszerre 2-3 szálon intéznie, akkor igény esetén gépészeti- és gáz- szakhatósági tervek készítésében és a hatósági adminisztráció lebonyolításában is közreműködünk.

Ügyfeleink legnagyobb megelégedésére kollégáink ingyenes (akár többféle megoldásra kiterjedő) árajánlatot készítenek, így Ön biztos a legjobb ár/érték arányú ajánlatunkat tudja kiválasztani.

Keressen minket, segítünk megtalálni Önnek a legjobb megoldást!

Víz-, gáz-, fűtésszerelés:

A Ház-Mester szakemberei gyorsan és hatékonyan megoldják problémáit, legyen szó vízvezeték javításról, gázszerelésről vagy fűtésszerelésről.

Hívjon minket vagy tegye meg a hibabejelentést most!

Vissza Referenciák

Kapcsolat

Cím:
6724 Szeged, Csongrádi sgt. 22.
Telefon:
+36 30 349 39 31
E-mail:
noli.kft@gmail.com
*Jelölje be, hogy nem robot.
A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező.