Rólunk mondták

„A szolgáltatás fontosabb mint a nyereség. A nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.” Így vélte már több, mint száz éve Henry Ford, és így gondoljuk mi is a XXI. században. Az elvégzett munka minősége és az Ön elégedettsége számunkra mindennél előbbre való. Köszönjük ügyfeleinknek, hogy minket választottak, és megtiszteltek azzal, hogy elmondták véleményüket vállalkozásunkról és munkánkról.

Küldje el véleményét

"És ha egy alkalommal lett volna akkor megértem mert siet , de hogy minden nap.....már ezért sem ajánlanám senkinek visszatetsző az egoizmus az utakon . Akkor gondolom a munkába is ez a módi."

Baráth István"


"Az autójuk ahogy közlekedik Szeged és Bordány között az maga az életveszély és kimeríti a közúti veszélyeztetés fogalmát. de semmi gond mert rögzítve van és megy fel a netre, Jó reklám lesz a cég számára. üdv. Baráth István"

Baráth István"


""Gyors, precíz hozzáértő munka. Szakmailag felkészült csapat ! Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek, ha csőtörés van valakinél akkor ne keressen mást Ők a legjobbak. Nálunk Csőtörés volt családi ház garázs udvar feltárással. A hiba megállapítását követően másnap el is hárították a problémát. Az értékelésem 100%-os korrekt gyors kommunikatív csapat. Köszönjük a munkát "

Nagy Krisztián"


"Ismerősöm ajánlotta Őket, azóta is hálás vagyok neki. A felméréstől kezdve a kivitelezés végéig rendkívül pontos, korrekt munkát végeztek. Az előre megadott árajánlat még kedvezőbben is alakult mert csak azt számlázták ami tényleg kellett. Rendkívül hozzáértő, kommunikatív, megbízható szakemberek. Bátran ajánlom Én is Őket. "

Balogh Kálmán"


"Gyors, precíz munka. Szakmailag felkészült csapat ! Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek !!! Köszönjük !"

Geri Attila"


"Pályázati pénzből végzett energetikai beruházásnál vettem igénybe a NoLi Kft. szolgáltatását. Jó volt olyan emberrel beszélni, aki nem stupid userként, hanem partnerként kezeli az ügyfelet, minden szükséges tájékoztatást megad, bátorítja az embert, hogy kérdezzen, a kérdésekre készséggel válaszol. Az ügyfél igényeihez igazítva vázolja a lehetőségeket, a döntéshez szükséges minden információt megad. A pályázati anyag összeállításánál is segítettek, minden e-mail-re, telefonhívásra gyorsan reagáltak. A kivitelezést gyorsan és nagyon körültekintően végezték, a különböző fázisok közti átmenet (Beszerelés, kéményvizsgálat, gázóra leszerelése, gázszolgáltatói átvétel, készülék beüzemelése) olajozott volt, csak a szolgáltatóra kellett várni, rájuk is csak 24 órát. Nagyon korrekt ár, kiváló kommunikáció, maximális előzékenység. 10/10"

Takács Viktor Máté"


"A kivitelezés előtt korrekt, részletes árajánlatot készítettek, a felmerült kérdéseimre pontos választ adtak. A kivitelezés során a korábban adott árajánlatot szinte 100%-ban tartották. Minden nap tisztán, rendezetten hagyták el a lakást a munka befejeztével. Bárkinek szívesen ajánlanám őket."

Ó.Sz. Szeged - konvektoros fűtés kiváltása radiátoros központi fűtés kialakításával, kondenzációs kazánnal"


"Gyors, pontos munka. Tervezés kivitelezés igénynek megfelelően. Ügyféllel való kapcsolattartás, segítségnyújtás kimagasló. Határidők, ígért időpontok betartása volt."

T.D. Szeged - többszintes, iker családi házak radiátoros központi fűtéseinek kiépítése kondenzációs kazánokkal."


"Mindennel tökéletesen elégedett vagyok, a munkálatok a megfelelő időben készültek el. A cég alkalmazottjai kiváló munkát végeztek, csak jót tudok róluk mondani. Bárkinek szívesen ajánlom a céget."

T.A. Szatymaz - családi ház radiátoros központi fűtésének kiépítése vegyes tüzelésű kazánnal."


"A csapat munkájával tökéletesen elégedettek vagyunk. Bárkinek szívesen ajánlanánk a céget. Köszönjük."

T.S. Szatymaz - családi ház radiátoros központi fűtés kiépítés."


"Akkorra jöttek amikorra mondták, akkorra végeztek amikorra mondták, annyiba került amennyit mondtak. Nagyon szépen köszönjük !"

K.S. nyugdíjas Szeged - családi ház radiátoros központi fűtésének kiépítése kondenzációs kazánnal."


"Precíz, szakszerű munka, segítő konstruktív hozzáállás. A kivitelezés során felmerült plusz kéréseink azonnali lereagálása mellett a költségvetés maximális betartása."

T. I. Szeged - radiátoros központi fűtés kiépítése kondenzációs kazánnal."


Referenciák

Fűtési rendszerek korszerűsítése, kiépítése.
Bővebben
Víz-, és csatorna rendszer felújítása.
Bővebben
Víz-, és csatorna rendszer felújítása.
Bővebben
Víz-, gáz-, fűtési hálózat hibaelhárítása.
Bővebben