Rólunk

Műszeres vízszivárgás vizsgálat

Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket érdeklődésével. Ismerjen meg minket és legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike.

A NoLi Kft. 2010 márciusa óta áll ügyfelei rendelkezésére.
Vállalkozásunk Szegeden és közvetlen környezetében végzi tevékenységét.

Szolgáltatásaink:

2013 évben cégünk több mint 270 munkát végzett a fenti tevékenységek terén társasházaknak, a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának illetve magánszemélyek számára. Ezek között a munkák között épp úgy megtalálható volt a pár ezer forintos hibaelhárítás, mint az 5-7 millió forint értékű kivitelezés. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen elvégzett munkaszám mellett tevékenységünket reklamáció mentesen végeztük ügyfeleink megelégedésére, a kitűzött határidőket betartva és az év folyamán az elvégzett munkáink után garanciális javítást nem kellett végeznünk.

Személyi állományunkat, gépjármű parkunkat valamint eszközállományunkat folyamatos bővítjük és fejlesztjük a megrendelőink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében. A szerződéses munkáinkat illetve a vészhelyzeti hibaelhárítást segíti, hogy cégünk mögött a nap 24 órájában elérhető mintegy 40 M Ft értékű árukészlet áll rendelkezésre. Szerződött munkáinkat elsősorban saját munkaerővel, jelenleg 7 fős alkalmazotti csapattal végezzük. Szükség esetén a saját munkaerőnkön túl magas technikai és tudásszinttel rendelkező, minőségi munkát nyújtó alvállalkozókkal dolgozunk. A kivitelezések során a megbízóink érdekeit szem előtt tartva önmagunktól, az alkalmazottainktól és az alvállalkozóinktól is egyaránt magas szakmai tudást és emberi hozzáállást várunk el.

Munkáinkról minden esetben fotó és video dokumentációt készítünk, melyet saját szerverünkön tárolunk és igény esetén a műszaki átadás során a megrendelő rendelkezésére bocsátjuk. A megrendelőink, megbízóink további biztonságát szolgálja, hogy cégünk a „szokásos” garanciavállaláson felül az elvégzett munkáira évi 35 M Ft értékű felelősség biztosítással rendelkezik.

A NoLi Kft-nek a fennállása óta köztartozása nem volt, beszállítóinkat illetve alvállalkozóinkat határidőre kifizettük, cégünknek lejárt fizetési határidejű tartozása nincs, és soha nem volt. Kivitelezési munkálatainkat saját tőkével finanszírozzuk, az elvégzett munkák kifizetéséről megrendelőinkkel rugalmasan egyezünk meg.
Gyors, szakszerű, precíz munkavégzés, a határidők szigorú betartása, optimális költségvetés, megfelelő szakmai- és szavatossági garanciák. Ezt kínálja Önnek a NoLi Kft csapata. Cégünk mottója melyet magunkénak vallunk és munkáink, valamint az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás során maximálisan alkalmazunk:

„A szolgáltatás fontosabb mint a nyereség. A nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.”
( Henry Ford )

Kérdésével, kérésével forduljon hozzánk bizalommal!


Elérhetőségeink:

noli.kft@gmail.com